65 fantastiske lejligheder på Grønttorvet

Velkommen til Røllike Hus

Grønttorvet er Københavns nye grønne bydel med fokus på fællesskab og naturen. Her går du hverken på kompromis med byliv, beliggenhed, kulturtilbud, restauranter og afstand til offentligt transport. I Røllike Hus er der plads til livet; med grønne arealer, fællesskab og højt til loftet.

2-, 3- eller 4 værelses lejligheder
De 65 nyopførte lejligheder fordeler sig på 2-, 3- og 4 værelses lejligheder. Her er alle detaljer gennemtænkte og kælet for, så du får et hjem i sublim kvalitet. Længerne er forenet med smukke mellembygninger, der forener det stringente og industrielle på bedste vis – inspirationen kommer fra Grønttorvets originale historie.

daginstitutioner
0
Skoler
0
Indkøbsmuligheder
0
minutters gang til s-tog
0

Kvalitetsløsninger og snorlige detaljer

I hjertet af lejligheden er et åbent og lyst køkkenalrum, hvor et hvidt Svane Køkken med hvid bordplade pryder. I køkkenet er der emhætte, køle-fryseskab, induktionskogeplade, indbygningsovn og opvaskemaskine. 

Gulvene er egeparket, der understøtter de nordiske elementer og er nemt at holde. Badeværelser er opført med stilrene klinker samt en vaskesøjle med tørretumbler og vaskemaskine.

Uanset hvilken af lejlighederne du vælger, kan du nyde naturen på din altan eller tagterasse, der er designet til bedste lysindfald.

Et stærkt fællesskab

I Røllike Hus kan du også dyrke fællesskabet på de dejlige fællesarealer;
Gårdrummet er frodigt og indrettet med en oase-lignende fornemmelse, så der er plads til både afslapning og leg. Herudover etableres et væksthus på den fælles tagterrasse, hvor man sammen kan dyrke årstidens grønt, og nyde den skønne udsigt over Valby.

Nem adgang og gode parkeringsmuligheder

Alle opgange har elevator og trappe, og bilen kan parkeres på en af de 34 tilknyttede parkeringspladser, der er placeret i kælderen midt på grønttorvet. Der er også cykelparkering ved ejendommen og fine depoter i kælderen.